sâmbătă, 27 februarie 2010

Clubul Despicatoarelor de Fire in Sapte

Pur si simplu trebuia sa dedic o postare speciala dragelor mele despicatoare de fire in sapte. Observati cat de deosebite suntem: in mod normal firele se despica in patru :D. Ei bine, ca de obicei, noi suntem deasupra normalului.

Trebuie sa le mentionez pe cele trei membre de onoare.
Una este Mademoiselle Dauphin (aka Laura) - da, este o persoana reala, Laura cea pe care unii din voi o cunoasteti, chiar daca dupa numele de M-lle Dauphin ati fi tentati sa o credeti one of my imaginary friends; ea este Vocea Ratiunii, cea care imi aplica palmele necesare sa ma trezesc din betie si ma trage inapoi cu picioarele pe pamant cand plutesc in deriva prin spatiu; nu stiu ce m-as face fara ea :)

Alta este Gabriela Ugg (care tot nu inteleg de ce vrea sa ii zic asa, cica ar avea legatura cu niste cizme =)), da, whatever). Gabriela Ugg nu e chiar sanatoasa nici ea. E si mai ratacita in spatiu ca mine. Nu ca eu as sti exact de pe ce planeta vin sau pe unde-mi orbiteaza nava mama, dar ea zici ca-i venita din alta dimensiune. E o fiinta unica pe lume. Ea ma face sa rad oricat si oricand, despre orice, in cele mai negre momente. Si eu pe ea. E grozav sa ai pe cineva care iti aduce un zambet pe buze, cat de chinuit ar fi el, in orice situatie.

Draga mea Cecile s-ar putea sa nu citeasca niciodata asta, la cat sta ea pe net. Noroc ca exista cursuri plictisitoare la facultate, drumul catre casa pe care il facem partial impreuna, si minute fara numar pe vodafone si rds :)) Cecile e un copil adorabil cu ochi mari si frumosi, un copil absolut normal, dar cu o putere incredibila de a iubi mult una din cele mai stranii creaturi ratacitoare pe pamant, chiar daca e atat de straina de lumea ei. Nu stiu exact cum naiba s-a creat puntea asta intre noi, dar e solida de tot, frumoasa si plina de flori ca poduletele din gradinile japoneze.
Cecile aduce, daca nu optimismul, macar calmul si speranta in cele mai groaznice si mai stresate momente.

Ele trei sunt membrele de onoare ale Clubului Despicatoarelor de Fire in Sapte. El mai include, bineinteles, si alte nume, care imi sunt toate foarte dragi.
Membrele de onoare sunt insa acele inconstiente, care, desi au alta treaba de facut, citit, invatat, whatever else, stau ca nebunele, la orice ora din zi sau noapte, pe net sau la telefon, cautand sensul vietii si raspunsul la probleme existentiale.
Celelalte sunt mai organizate si stiu cand sa se opreasca si sa se apuce de treaba. Noi patru ne dam seama un pic mai greu:P

Si acum urmeaza, bineinteles, "imnul" :P
Who else if not Emilie Autumn - Misery loves company and company loves more...more loves everybody else, but hell is others...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu